Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Happy Birthday Ira.....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Happy Birthday Ira
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 21-Jun-2009 13:08
HAPPY BIRTHDAY IRA
http://www.familylobby.com()

http://www.familylobby.com()



Semalam ....kami celebrate birthday anak keduaku Ira...yang kini dah meningkat remaja
..sekejap aje dah 16 tahun usianya.....hari berganti hari berganti bulan dan tahun itulah perjalanan hidup setiap insan mengisi titian usia hingga dipanggil maha Esa.

Ira dan kakaknya Izzati lahir pada bulan yang sama..beza 6 hari je. Itu sebab kadang2 kami raikan birthday Izzati dan Ira nie bersama . Memandangkan Birthday Ira jatuh hari Sabtu so bolehlah buat kali ini on the same day untuk dia sorang..insyaallah minggu depan Izzati punya birthday pulak akan diraikan.........

Doa seorang ibu buat anaknya..semoga dia terus menjadi anak yang baik, beriman, berilmu dan sihat walafiat sentiasa..dan yang penting hidupnya akan dilimpahi kebahgiaan di jauhi dari sebarang musibah..aminn.............(semua ibu pasti nak yang terbaik buat anaknya...tak begitu?)

Semalam pergi Tesco....so belikan sebiji kek untuk Ira...lepas tu gi KFC........
Takyah cerita lagi...jom layan gambar-gambar nie.........











Ini tengah makan


Akhirnya lepas makan..inilah pulak jadinya.....bukan main seronok lagi mereka...hingga
maknya pun di conteng dgn darah...he....(krim merahlah)


Tengah rajin tadi sempatlah juga ..cari gambar lama Ira masa baby dulu dan masa dia tgh nakal tu.....ini antara yg sempat discan tadi........(Note apa yang ku ingat Ira nie lahir masa hangat kesah Bosnia (1993) (Perang saudara di Bosnia)..jadi masa bawa dia berjalan kemana ke ..ramai kata dia macam anak Bosnia....atau anak orang putih pun ada.....bawa kemana.sajalah supermarket ke., KFC ke...semua orang nak pegang dia dan kata..."Comelnya macam anak orang Bosnia".. Semua tu dalam kenangan.......dah besar nie semakin gelap dan...hilang dah rupa mat Salleh dia tu...he..he..



Kenangan "Birthday" Ira.....




Oops HARI INI ADALAH JUGA "HARI BAPA"

So nak wish buat semua bapa-bapa........



Disampingku ini adalah seorang bapa yang memang begitu mengambil berat dan
sayangkan anak-anaknya......bukan anak je..tau.....orang sebelahnya tu...hehe







Rasanya setakat inilah dulu buat kali ini.....



(Note buat: Zai...dapurimpian .Klu .jenguk sini.....nak bagi taulah....kenapa kita tak boleh masuk rumah Zai lagi..macam biasa..cuba byk kali takleh gak...)








© Pidgin Technologies Ltd. 2016