Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Bertiga
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Bertiga



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 24-Dec-2009 02:11
Update-Ima kahwin 1/11/2009 dan jumpa Liza
Oh ya ini masa kita pergi ke majllis perkahwinan Ima. Ima nie dulu pernah kerja satu pejabat dengan kita. Last minute terjumpa maknya di pasar..terus dia jemput katanya Ima dah nak kahwin. Tahniah atas perkahwinan Ima ini. Majlisnya cukup meriah sekali. Kak Yatie sekeluarga mendoakan agar perkahwinan ini berkekalan dan bahagia selamanya.
Oh ya masa tengah nak balik jumpa Jam. Dia terlambat sikit..kalau tidak boleh join dengan kita sekali. Anyway sempat posing jap dengan Jam..dan minggu depan adik Jam pulak kahwin..he..he..asyik makan kenduri jelah npknya....cuti sekolah berderet-deret orang kahwin.

Jom layan gambar masa perkahwinan Ima ini. Comel cantik pengantinnya..bagai pinang dibelah dua....









Esuknya pulak kita pergi Pelabuhan Klang..so lepas tu teringat lama tak jumpa adik angkatku sorang nie..so call dia kata datanglah dia ada kat rumah. So kita pun singgahlah rumah Liza dulu. Seronok sembang lama tak jumpa.maklumlah raya pun dia ada hal samapai tak datang rumah kita..and kita pun sama busy tak sempat jenguk dia masa raya hari tu.



Sempatlah pulak dia buat mee hoon goreng, popia goreng untuk kami..hai rajinlah adikku sorang nie......Azmi kerja..so takleh jumpa lepas tu anak tunggalnya balik sekolah....dah berisi badan Irfan nie...Lepas tu balik nak ambil Zakwan dan Ira dari sekolah.

Apa-apa pun terima kasih atas layanan Liza pada kak Yatie...susah2 je.


© Pidgin Technologies Ltd. 2016