Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Siap pack
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Siap pack



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 21-Aug-2009 02:03
CUP CAKES & MUFFIN


Ini dia lagi entry terbekalai yang baru dapat diuploadkan.......



Hari tu 30.7.2009 ada terima tempahan buat muffin dan cup cakes. Chocolate Chips muffin - 50 biji dan cup cakes - 100 biji. (Vanila,mint chocolate & chocolate ) . Semuanya kita buat dan decor dalam masa satu hari. Dari bancuh dan bakar, decor dan pack sekali.Al kesahnya kita tak tidur hingga subuh baru siap. Silap sendiri lambat mula pukul 12.30 tengah hari gitu..lagi pun masa tu sibuk sikit..pasal esuknya Izzati nak balik...jadi buat lebih sikit untuk Izzati tapau sekali bila balik SP tu.









Ini pulak lepas decor..itu pun dah pack baru ingat nak ambil gambar...









Ini dia Muffin Chocolate chips.








CERITAKU

Melawat abang sakit.

Abangku Zali dimasukkan hospital dah 2 hari sebelum tu, masa kita pergi nak melawat dia hari Jumaat pagi..baru je lepas keluar bilik pembedahan..salah satu jari kakinya kena potong pasal dah rosak..bukan apa abangku ini dia sakit kencing manis tapi tak berapa nak pantang..makan nak sedap dan ikut rasa....kakak iparku kata dia degil sikit dan sekarang nie dah tahap serius.....doktor kata kesian luka dikakinya dah teruk..itupun tak pasti...ia akan melarat kembali atau tidak.....kesian abangku ini....



Kak Ana minta tolong ambilkan cucunya Mirul dari Tadika Smart Reader..dia ada hal sikit. Bawak balik kat rumah ..lepas tu Lin(ibunya) dan Hairul pula tak kerja datang ambil . Biasanya kalau Kak Ana atau Hairul ada hal...Mirul nie akan di jemput dari sekolah dan bawak duduk rumahku. Seronok tengok keletah dan cara dia bercakap....
Kena speaking omputihlah klu dgn dia....dah tu bijak...dari umur 4 tahun dah boleh baca buku dekarang dah 6 tahun...lagilah .....



Oh ya ini dia donut..buah tangan dari Lin...hari tu..



Setakat inilah dulu entry kali ini dan sambung lagi.....kesah kenduri rumah Kak Ana pulak......salam buat dan.....diucapkan........















© Pidgin Technologies Ltd. 2016